AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca giden birinin elini öpmek

Kahve falında hacca giden birinin elini öpmek

Kahve falında hacca giden birinin elini öpmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacca giden birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Kahve falında hacca giden birinin elini öpmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında hacdan gelenin elini öpmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hacerül esvedi öpmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayla hacca gitmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haccı gitmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret eder.

Kahve falında hacca gidene para vermek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir