AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacerül esvedi öpmek

Kahve falında hacerül esvedi öpmek

Kahve falında hacerül esvedi öpmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, her şeyin yenileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hacerül esvedi öpmek gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Kahve falında hacerül esvedi öpmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, borçları varsa ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında hacerül esvede el sürmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacerül esved görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, zor zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esmaül hüsna kitabı görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında estağfirullah çekmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında esmaül hüsna zikretmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında esya bulmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok rüzgar estiğini görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir