AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla alışveriş yapmak

Kahve falında arkadaşla alışveriş yapmak

Kahve falında arkadaşla alışveriş yapmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kızına daima sahip çıkacağına, zor günler geçireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Değişimi yakalamanıza yardım edecek, keyif aldığınız fikirlerinizi veya planlarınızı doğru şekilde sunmanızı sağlayacak olanakları oluşturabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla alışveriş yapmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşınla alışveriş yapmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında mağazada alışveriş yapmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak akıl vereceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve alışveriş yapmak akrabayla araya mesafe konulacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alışveriş yapmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında ev alışverişi yapmak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, işlerinde yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir