AnaSayfa / Genel / Kahve falında açmamış gül görmek

Kahve falında açmamış gül görmek

Kahve falında açmamış gül görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açmamış gül gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında açmamış pembe gül görmek hayırlı haberlere, karanlık kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında açmamış gül görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilitli kapıyı açmaya çalışmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağacın çiçek açmasını görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında çalan telefonu açmamak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur açma görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak üzgün ve karamsar olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açmamış lale görmek neşeleneceğine, para pul sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir