AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi takı görmek

Kahve falında tarihi takı görmek

Kahve falında tarihi takı görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında tarihi takı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında tarihi takı görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında boncuklu takılar görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında takı yapmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında değerli takılar bulmak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takı dükkanı görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında nişan yüzüğü takıp çıkarmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın takı kaybetmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, ters giden işlerin normale döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir