AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün güzelleştiğini görmek

Kahve falında yüzün güzelleştiğini görmek

Kahve falında yüzün güzelleştiğini görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün güzelleştiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında güzel bir yüz görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini güzel yüzlü görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün güzel olduğunu görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü güzel görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, elinde bulunan imkânların çok daralacağına inanılır.

Kahve falında güzel erkek yüzü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü güzel görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek zinde kalacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir