AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kadın öpmek

Kahve falında güzel kadın öpmek

Kahve falında güzel kadın öpmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kadın öpmek gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Kahve falında güzel bir kadını öpmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadın öpmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel kadın öpmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, içsel güvensizliklerinize alamet eder.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir kızı öpmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kızı öpmek iyi şartlara kavuşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel birini öpmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek sıkıntılarının geçeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir