AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kadını öpmek

Kahve falında güzel bir kadını öpmek

Kahve falında güzel bir kadını öpmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında güzel kadın öpmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza alamet eder.

Kahve falında güzel bir kadın öpmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadını öpmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir kızı öpmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında güzel birini öpmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına yorulur.

Kahve falında güzel kızı öpmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir kadın görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir