AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üstüne geldiğini görmek

Kahve falında kedinin üstüne geldiğini görmek

Kahve falında kedinin üstüne geldiğini görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Kahve falında kedinin üstüne geldiğini görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne geldiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında farenin üstüne geldiğini görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın üstüne geldiğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trenin üstüne geldiğini görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında arabanın üstüne geldiğini görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalettir.

Kahve falında deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir