AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel şehir görmek

Kahve falında güzel şehir görmek

Kahve falında güzel şehir görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, huzur ve kazanç getireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında güzel şehir gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin değişmesine veya farklı bakış açılarına sahip olmanız nedeniyle karşı tarafa yanlış mesajlar verebilirsiniz.

Kahve falında güzel bir şehir görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sıkıntı yükleneceğine yorulur.

Kahve falında çok güzel bir şehir görmek problemleri teker teker çözeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret eder.

Kahve falında güzel şehir görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel şehir görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başka bi şehire gitmek gün günden daha da kötüye gideceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında farklı şehire girmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehir ismi söylemek büyük bir parasızlık yaşanacağına, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir şehire girmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, gönül sızılarının dineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir