Kahve falında altın şehir görmek

Kahve falında altın şehir görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, başarısının çoğalacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, endişeli durumların son bulacağına, kazanca kavuşacağına, çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında altın şehir gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında suyun altında şehir görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında altın şehir görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz altında şehir görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktan şehir görmek kendisini eve kapatacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Kahve falında şehir gezmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulur.

Kahve falında şehir kapısı görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir