AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın ön koltuğuna binmek

Kahve falında arabanın ön koltuğuna binmek

Kahve falında arabanın ön koltuğuna binmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, saygınlık göreceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna binmek gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna binmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, sevinçli haberlere işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın önüne atlamak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına inanılır.

Kahve falında arabanın önünde oturmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın önüne oturmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir