AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda güvercin görmek

Kahve falında çok sayıda güvercin görmek

Kahve falında çok sayıda güvercin görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, işlerin iyiye gideceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, insanlara öncülük edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda güvercin gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Kahve falında çok sayıda güvercin görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda horoz görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok sayıda gelin görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda oda görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, eline büyük paralar geçeceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda köpek görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda tuvalet görmek umutlarının kırılacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sayı saymak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda sinek görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir