AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve yılan görmek

Kahve falında güvercin ve yılan görmek

Kahve falında güvercin ve yılan görmek malını ve canını riske edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yılan gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Kahve falında yılan ve güvercin görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kolaylık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin ve yılan görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında güvercin sevmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden güvercin kaçırmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin pisliği yemek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinden kaçmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet eder.

Kahve falında kartal ve güvercin görmek kendisi ile gururlanacağına, çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında güvercin serbest bırakmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir