AnaSayfa / Genel / Kahve falında güve böceği görmek

Kahve falında güve böceği görmek

Kahve falında güve böceği görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hızlanacağına, iyi halini yitireceğine işarettir.

Kahve falında güve böceği gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında güve böceği görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında güve temizlemek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında güvelenmiş pirinç görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güve görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında güve kurt görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güve kelebeği görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvelenmiş bulgur görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında pirinçte güve görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir