AnaSayfa / Genel / Kahve falında güve kelebeği görmek

Kahve falında güve kelebeği görmek

Kahve falında güve kelebeği görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında güve kelebeği gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Kahve falında güve kelebek görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güve kelebeği görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güve kelebekleri görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güve kurt görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında yorganda güve görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında güve öldürmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında güve öldürdüğünü görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvem yemek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir