AnaSayfa / Genel / Kahve falında güve görmek

Kahve falında güve görmek

Kahve falında güve görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dünya mallarının çoğalacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güve gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Kahve falında güvelenmiş bulgur görmek dualarından hayır görmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında güve kelebek görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında güve görmek bir anda atılıma geçeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına yorulur.

Kahve falında güve kurt görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganda güve görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evde güve görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret eder.

Kahve falında güvelenmiş pirinç görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinçte güve görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir