AnaSayfa / Genel / Kahve falında güve kurt görmek

Kahve falında güve kurt görmek

Kahve falında güve kurt görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kötü gidişe dur denileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında güve kurt gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında güve kurt görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvem görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında güverc görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güve kelebek görmek ev sahibi olunacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalet eder.

Kahve falında güveli un görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kazancın katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında güvelenmiş un görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında güve kelebeği görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında güve görmek başarı kazanılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir