AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvelenmiş pirinç görmek

Kahve falında güvelenmiş pirinç görmek

Kahve falında güvelenmiş pirinç görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Kahve falında güvelenmiş pirinç gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında güvelenmiş pirinç görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında pirinçte güve görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında yorganda güve görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, daha güçlü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde güve görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvem yemek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında güve öldürdüğünü görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güve kelebeği görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında güvelenmiş un görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir