AnaSayfa / Genel / Kahve falında güreş yapanları görmek

Kahve falında güreş yapanları görmek

Kahve falında güreş yapanları görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, galibiyetlerinin artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işarettir.

Kahve falında güreş yapanları gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Kahve falında birini güreşte yenmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında sumo güreşçisi görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güreşte yenilmek işinin gücünün hep rast gideceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında güreş devesi görmek hayattan daha zevk alacağına, sorumluluk alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güreş etmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güreş yapanları görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında güreş yapmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında bilek güreşi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir