AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşi ve ayı görmek

Kahve falında güneşi ve ayı görmek

Kahve falında güneşi ve ayı görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşi ve ayı gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında güneşi ve ayı görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ve ayı yanyana görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek malının artmasına, bereketlenmesine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, evine bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan ve ayı görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta ayı görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir