Kahve falında güneşin konuştuğunu görmek

Kahve falında güneşin konuştuğunu görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz veya aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren adımlar atabileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında güneşin konuştuğunu görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında güneşte yanmak rahat yüzü göreceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında güneşin batışı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş ay görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızıl güneş görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda güneşlenmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayla güneş görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir