AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin açtığını görmek

Kahve falında güneşin açtığını görmek

Kahve falında güneşin açtığını görmek üzüleceğine, yıkılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin açtığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet eder.

Kahve falında güneşin açtığını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş açtığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözü açamamak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cafe açtığını görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına yorulur.

Kahve falında acik pencere görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin yufka açtığını görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kilitli kapıyı açtığını görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir