AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş açtığını görmek

Kahve falında güneş açtığını görmek

Kahve falında güneş açtığını görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında güneş açtığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek fakirliğinin biteceğine, canın derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında güneş açtığını görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında güneşin açtığını görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orucu açamamak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hayvanı aç bırakmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kışın ağaçların çiçek açtığını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında göz kapağını açamamak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet eder.

Kahve falında aç bırakılmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir