AnaSayfa / Genel / Kahve falında cafe açtığını görmek

Kahve falında cafe açtığını görmek

Kahve falında cafe açtığını görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cafe açtığını gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğiniz normal akışının dışına çıkabilir veya olaylar karşısında farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında aç adam görmek lüksüne de lüks katacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında aç hayvan beslemek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kuranı açtığını görmek rakiplerine karşı fark atacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açlıktan ölmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında acve hurması yemek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında aç bebek görmek dertleri biteceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aç köpeği doyurmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir