AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşi izlemek

Kahve falında güneşi izlemek

Kahve falında güneşi izlemek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında güneşi izlemek gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Kahve falında güneş batışını izlemek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında güneşin batışını izlemek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşi izlemek yeni bir ortama girileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin doğuşunu izlemek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında güneş tutulmasını izlemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında şehri izlemek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında balık izlemek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir