AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık izlemek

Kahve falında balık izlemek

Kahve falında balık izlemek kişinin içinin daralacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında balık izlemek gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında balık izlemek hayatının kolaylaşacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizi izlemek çok kötü olaylar yaşayacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle film izlemek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına inanılır.

Kahve falında kendini televizyonda izlemek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün izlemek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalettir.

Kahve falında telefonda video izlemek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında deniz manzarası izlemek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir