AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehri izlemek

Kahve falında şehri izlemek

Kahve falında şehri izlemek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, koltuğunun yükseleceğine, çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında şehri izlemek gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Kahve falında şehri izlemek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Kahve falında şehre girmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında van şehrine gitmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şehre gittiğini görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak şehre girmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı şehre gitmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yatırımlarının kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehre taşındığını görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehre gitmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir