AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ve dünya görmek

Kahve falında güneş ve dünya görmek

Kahve falında güneş ve dünya görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, derde ve kedere düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancının da artacağına, hasret içinde kalacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında güneş ve dünya gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ve dünya görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin dünyaya yaklaştığını görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, Allah katında yükseleceğine işarettir.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dünya turu yapmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet eder.

Kahve falında dünyayı dışarıdan görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeniden dünyaya gelmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir