AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş saati görmek

Kahve falında güneş saati görmek

Kahve falında güneş saati görmek onlarla gönül birliği edeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında güneş saati gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Kahve falında güneş saati görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine güneş doğmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında güneşin patlamasını görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşli gökyüzü görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ve deniz görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, maneviyata yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin konuştuğunu görmek zahmet veren işlerin artacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir