AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve güneş görmek

Kahve falında ay ve güneş görmek

Kahve falında ay ve güneş görmek sorunların günden güne azalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kısmetinin açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay ve güneş gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında güneş ve ay yan yana görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ay ve güneşi beraber görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, iyi habere işarettir.

Kahve falında ay ve güneşi bir arada görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret eder.

Kahve falında güneş ay yıldız görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir