AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın görmek

Kahve falında arabanın görmek

Kahve falında arabanın görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hem de zengin biri olacağına, karlı çıkacağına, stresten uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren durumlarla başa çıkabilmek için ek bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında arabanın hızlı gittiğini görmek işlerin devam edeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalettir.

Kahve falında arabanın içinde toprak görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın dışında gitmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek geçineceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın anahtarını kaybetmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın altında ezilmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın patladığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın takip ettiğini görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir