AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın anahtarını kaybetmek

Kahve falında arabanın anahtarını kaybetmek

Kahve falında arabanın anahtarını kaybetmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işlerin düşeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın anahtarını kaybetmek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında arabanın anahtarını kaybetmek sıkıntılarının son bulacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın anahtarını almak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında arabanın anahtarını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanı kaybetmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın kontrolünü kaybetmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba anahtarı kaybetmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında araba anahtarını kaybetmek ardından bu kişiye açılacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında evinin anahtarını kaybetmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir