AnaSayfa / Genel / Kahve falında mübarek gün görmek

Kahve falında mübarek gün görmek

Kahve falında mübarek gün görmek işlerinin ters gideceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, hasadının tarlasında kalacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında mübarek gün gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Kahve falında mübarek gün görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında mübarek bir insan görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mübarek zatları görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mübarek yerleri ziyaret etmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında mübarekleri görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mübarek su içmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında mübarek birinin mezarını görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında mübarek kişi görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir