AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş çıkarmak

Kahve falında gümüş çıkarmak

Kahve falında gümüş çıkarmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş çıkarmak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında gümüş çıkarmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden gümüş çıkarmak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş yüzük takıp çıkarmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş gondol görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş eşyalar görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala inanılır.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş alyans taktığını görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir