AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş madeni görmek

Kahve falında gümüş madeni görmek

Kahve falında gümüş madeni görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, istediği gibi yaşayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş madeni gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Kahve falında gümüş madeni görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk madeni para görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok madeni para görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında madeni para almak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, hırsızlık yapacağına yorulur.

Kahve falında madeni eski para görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında madeni yağ görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yerden madeni para toplamak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük madeni para görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir