AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzük toplamak

Kahve falında gümüş yüzük toplamak

Kahve falında gümüş yüzük toplamak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ünleneceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük toplamak gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında gümüş yüzük toplamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok iyi şeylere işarettir.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak karasızlık yaşayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında gümüş yüzük küpe görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek gümüş yüzük görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, saygınlığının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir