AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzük küpe görmek

Kahve falında gümüş yüzük küpe görmek

Kahve falında gümüş yüzük küpe görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, koyu sohbetler edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş yüzük küpe gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Kahve falında gümüş yüzük ve küpe görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında gümüş yüzük küpe görmek bilmediği duyguları tadacağına, mirasa yorulur.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında altın gümüş küpe görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş küpe toplamak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş küpe hediye almak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe aldığını görmek insanlara iyilik yapmaya, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş küpe hediye etmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir