AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzük çalmak

Kahve falında gümüş yüzük çalmak

Kahve falında gümüş yüzük çalmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş yüzük çalmak gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Kahve falında gümüş yüzük çalmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik çalmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden gümüş yüzük almak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş yüzük toplamak kazancın günden güne artacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane gümüş yüzük görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye ve yüzük görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, her anlamda şifa bulmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir