AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden gümüş yüzük almak

Kahve falında ölüden gümüş yüzük almak

Kahve falında ölüden gümüş yüzük almak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüden gümüş yüzük almak gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında ölüden gümüş yüzük almak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş erkek yüzüğü görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında gümüş yüzük bozdurmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük hediye etmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak o işi canlandıracağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak ödeme güçlü çekeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir