AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bulmak

Kahve falında gümüş bulmak

Kahve falında gümüş bulmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kafa dinleyeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş bulmak gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş zincir bulmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş saat bulmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında gümüş kolye bulmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş bulmak para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş define bulmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında gümüş küpe bulmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir