AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın çalındığını duymak

Kahve falında arabanın çalındığını duymak

Kahve falında arabanın çalındığını duymak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın çalındığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Kahve falında arabanın çalındığını duymak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, işlerinde yenilikler yapacağına işarettir.

Kahve falında arabanızın çalındığını görmek yeni çalışmalara girişileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın çalınmasını görmek sorunların tarihe karışacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın çalışmadığını görmek kısmetlerinin bollaşacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işarettir.

Kahve falında arabanın parçalarının çalındığını görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi arabanın çalındığını görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz arabanın çalındığını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Kahve falında altın çalınmasını duymak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir