AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş rengi gelinlik görmek

Kahve falında gümüş rengi gelinlik görmek

Kahve falında gümüş rengi gelinlik görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine yorulur.

Kahve falında gümüş rengi gelinlik gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında gümüş rengi gelinlik görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi balık görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına inanılır.

Kahve falında gümüş rengi görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi ayakkabı görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş rengi yılan görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, elindekileri de kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş renginde yılan görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir