AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş rengi görmek

Kahve falında gümüş rengi görmek

Kahve falında gümüş rengi görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş rengi gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Kahve falında gümüş rengi elbise giymek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Kahve falında gümüş rengi yılan görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, azap çektiğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş rengi görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında gümüş rengi balık görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş renginde yılan görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek bol kazanç elde edeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında gümüş rengi ayakkabı görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir