AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş renginde yılan görmek

Kahve falında gümüş renginde yılan görmek

Kahve falında gümüş renginde yılan görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş renginde yılan gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Kahve falında gümüş renginde yılan görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi yılan görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında gümüş rengi balık görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş rengi elbise giymek getirisi çok olan işler yapacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulur.

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına inanılır.

Kahve falında gümüş rengi ayakkabı görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi elbise görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir