AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş rengi bilezik gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Kahve falında gümüş rengi bilezik görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi gelinlik görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş rengi balık görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gümüş rengi yılan görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında gümüş rengi ayakkabı görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş rengi elbise görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, yenileceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir