AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kutu görmek

Kahve falında gümüş kutu görmek

Kahve falında gümüş kutu görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, günaha gireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında gümüş kutu gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında gümüş kutu görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet eder.

Kahve falında süt kutusu görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu içinde altın görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında ilaç kutusu görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında parfüm kutusu görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saat kutusu görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulur.

Kahve falında kutuda gelinlik görmek ihanet göreceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında kutu şeker görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir