AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve gümüş para görmek

Kahve falında altın ve gümüş para görmek

Kahve falında altın ve gümüş para görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, feraha ermeye, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında altın ve gümüş para gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Kahve falında altın ve gümüş para görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş demir para görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş bozuk para görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş para bulmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hem moral hem de çareler bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski gümüş para görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş para görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş para vermek iyi hissedileceğine, maddi zararını karşılayacağına yorulur.

Kahve falında gümüş para toplamak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir