AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve gümüş görmek

Kahve falında altın ve gümüş görmek

Kahve falında altın ve gümüş görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, rızkın gittikçe azalacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Kahve falında gümüş altın görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş takı görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş ve altın yüzük görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gümüş yüzük görmek daima secde ve şükür edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında altın gümüş takılar görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir