AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bileklik görmek

Kahve falında gümüş bileklik görmek

Kahve falında gümüş bileklik görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Kahve falında gümüş bileklik gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş bileklik çalmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş bileklik almak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş bileklik hediye almak yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bileklik düşürmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında deri bileklik görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir